Kontakt Minglr

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på hej@minglr.dk.

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på hej@minglr.dk. Imens du venter på svar, kan du tilmelde dig Minglrs’ nyhedsbrev eller tjekke de forskellige singleevents ud her på siden – der er helt sikkert noget for dig!

Du er ikke den eneste single, som gerne vil have, at der skal ske noget nyt i dit liv! Dét ved jeg, for jeg har arrangeret singlefester for over 4.000 singler fra hele landet. Velkommen til Minglr – events for singler. Mit navn er Gitte Ellegaard og jeg har nu i 7 år arrangeret Nytårsfest for singler. I efteråret 2016 besluttede jeg, at der skulle mere til end nytårsfesten. Det skulle også være netværk i hverdagen, ferien og weekenderne.

Er du blevet skilt og har mistet nogle af vennerne? Eller er du ”singlen” i vennekredsen, imens de andre har travlt med familien og ægtefællen? Føler du en gang i mellem at du er ensom, selvom du faktisk har gang i rigtig mange gode ting? Det kan være svært at finde nye mennesker at møde, for det er de samme kredse vi færdes i og derved oftest de samme mennesker vi møder. Det vil jeg gerne være med til at lave om på!

Minglr, events for singler, er for dig, der gerne vil møde nye mennesker i øjenhøjde og som elsker at snakke og hygge. Jeg arrangerer derfor events for singler. Events som bringer mennesker sammen og hvor den enkelte bliver opløftet i samværet med andre spændende mennesker. Jeg vil gerne skabe rammen for, at mennesker der er det samme sted i livet, kan mødes. Et behov jeg selv har haft!

Jeg er selv single og bor i Aarhus, hvor alle singlearrangementerne finder sted. Jeg er uddannet lærer og har desuden en bachelor i Innovation & Entreprenueskab. Mit arbejdsliv har altid kredset omkring fællesskab, formidling og at arrangere, hvilket min hverdag også er fyldt med i dag. Udover Minglr, så underviser jeg forskellige hold i vand – vandskræk, aquafitness, vandgymnastik og varmtvandstræning.

Mange af os har travlt og har en hverdag med mange forpligtelser. Derfor laver jeg events uden det kræver opgaver eller forberedelse for gæsten. Det skal være tid til selvforkælelse og et afbræk fra hverdagen. Derfor har jeg i dag Minglr, som bringer singler sammen igennem armene-over-hovedet-oplevelser og sociale events.

Singlelivet har mange fordele og glæder! Jeg vil gerne bidrage med endnu flere muligheder for dette her i Aarhus. Har du lyst til at vide mere om disse events for singler – så skriv dig op til Minglrs nyhedsbrev og bliv inviteret med til fest og events for singler.

18 ekspert-råd til et
modigt liv som single

⭐ Få Minglrs gratis e-guide // 18 ekspert-råd til et modigt liv som single.

⭐ Invitationer til events og netværk - som giver varme og lethed om hjertet.

⭐ Tips og tricks til singlelivet.

Så hvad venter du på?  Tag fat om livet!

Gør som 2.663 andre singler